منو

موسسه حقوقی اریکه عدل

جرم شناسی کراوات در قوانین کشور ایران

جرم شناسی کراوات در قوانین کشور ایران
جرم شناسی کراوات در قوانین کشور ایران

فهرست مطالب

آخرین مقالات در ایمیل شما

با خبرنامه ما به روز باشید!

آیا خرید و فروش و آموزش و به کارگیرى آلات موسیقى، استفاده از کراوات، دوچرخه‏‌سوارى دختران در خیابان‏‌هاى اصلى و نحوه اصلاح موى سر پسران جرم است؟ جرم شناسی کراوات در قوانین کشور ایران یکی از مواردی است که بسیاری از وکلا و موکلین ما با آن در ادارات و مکان های عمومی با آن در ارتباط هستند به همین دلیل موسسه حقوقی اریکه عدل وظیفه ی خود دانست تا در این باره مقاله ای فراهم نماید با ما همراه باشید تا قانون کراوات زدن در ایران را با هم مورد بررسی قرار دهیم.

 

جرم شناسی کراوات در قوانین کشور ایران

ماده ۲ قانون مجازات اسلامی می‌گوید «هر فعل یا ترک فعلى که در قانون‏ براى آن مجازات تعیین شده باشد جرم محسوب می‌شود».

اداره کل امور حقوقى قوه قضاییه درباره واژه‌ها و موارد مطروحه در این ماده نظراتی ایراد کرده است برای اگاهی عمومی جامعه فقط به بیان این نظریات جرم شناسی کراوات در قوانین کشور ایران می‌پردازیم.

  • در نظریه ۹۵۷/ ۷- ۲۳/ ۱۲/ ۱۳۷۷ دراین باره آمده است: در قانون مجازات اسلامى براى خریدوفروش و آموزش و به کارگیرى آلات موسیقى مجازاتى تعیین نشده است و لذا داشتن آنها جرم به حساب نمی‌آید. با جرم شناخته نشدن آلات و ادوات موسیقى تعیین مجازات از طرف حاکم شرع براى فروشنده یا خریدار یا آموزش‏ دهنده خلاف قانون خواهد بود.
  • هم‌چنین در نظریه ۶۰۸۷/ ۷- ۴/ ۱۰/ ۱۳۷۴ آمده است: طبق فتواى حضرت امام خمینى قدس سره، قضات مأذون حقّ تعیین کیفر و تعزیر اشخاص را براى اعمالى که قانونا کیفرى از براى آنها مقرر نشده است ندارند.
  • در نظریه ۵۱۵۲/ ۷- ۵/ ۶/ ۱۳۷۹ نیر آمده است: با توجه به اصل قانونى بودن جرم و مجازات‏‌ها، چون جهت استفاده از کراوات، دوچرخه‏‌سوارى دختران در خیابان‏‌هاى اصلى و نحوه اصلاح موى سر پسران در قوانین موضوعه و مدونه مجازاتى در نظر گرفته نشده است لذا اعمال مذکور قانونا جرم تلقى نمی‌شوند.
  • هم‌چنین نظریه ۵۶۶۹/ ۷- ۱۷/ ۷/ ۱۳۸۲ بیان می‌دارد: قاضى مأذون با وجود قانون مصوب مجاز نیست به منابع معتبر فقهى مراجعه کند.
  • نظریه ۵۵۹/ ۷- ۳۱/ ۱/ ۱۳۸۴ نیز می‌گوید: قانون ثبت احوال مصوب ۱۳۵۵ و اصلاحى مورخ ۱۸/ ۱۰/ ۱۳۶۳ آن ارتباطى با اشخاصى که در مراحل تحقیقات مقدماتى از اعلام هویت واقعى خود امتناع و خود را با مشخصات خلاف واقع معرفى می‌نمایند ندارد و مجازات مقرر در ماده ۴۹ آن قانون ناظر به اشخاصى است که در اعلام ولادت یا وفات یا هویت، براى اخذ شناسنامه یا گواهى رسمى اظهارى بر خلاف واقع می‌نمایند و چون در قوانین جارى براى اشخاصى که در مرحله تحقیقات مقدماتى براى فرار از مجازات از عنوان هویت واقعى خوددارى می‌کنند مجازاتى تعیین نشده است بنابراین، موضوع فاقد وصف جزایى است و قابل تعقیب نیست مضافا به این‏که اتهام متوجه شخص دستگیر شده و مرتکب جرم است چه خود را «الف» معرفى نماید و چه «ب». حکم صادره نیز به همین نحو در مورد شخص دستگیر شده قابل اجراء است.
بیشتر بدانید!
پروسه درخواست پناهندگی

 

نظر سردار کارگر به قانون کراوات زدن در ایران

علاوه بر این موضوعات ، سردار کارگر با حضور در یکی از برنامه های تلویزیونی صریحا استفاده از کراوات را جرم و قابل تعقیب نمی داند . به گزارش قانون کراوات زدن در ایران توجه کنید :

  • سردار کارگر: استفاده افراد از کروات منعی ندارد
  • واحد مرکزی خبر: سردار بهمن کارگر با حضور در برنامه تلویزیونی صبح به خیر ایران به مناسبت روز قانون حجاب و عفاف به موضوع استفاده از کروات اشاره کرد و با رد برخی مطالب رسانه ها در این خصوص افزود: ناجا درباره استفاده افراد از کروات منعی ندارد اما با این که مؤسسه و یا سازمانی کارکنانش را مجبور به استفاده از کروات کند و یا از کارکنان زن بخواهد آرایش کنند، برخورد می کنیم.
  • وی گفت: ما به نوع لباس پوشیدن افراد کاری نداریم ولی باید لباسی بپوشند که در آن حداقل عفاف و حجاب رعایت شود.
  • معاون اجتماعی نیروی انتظامی به قانون حجاب و عفاف اشاره کرد و افزود: راهکارهای این قانون از سال ۸۴ در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید که در آن ۲۶ دستگاه مسئولیت دارند.
  • سردار کارگر گفت: از ۲۶ دستگاه مسئول در این خصوص، ۲۴ دستگاه مسئولیت ایجابی و دو دستگاه یعنی نیروی انتظامی و قوه قضاییه وظایف سلبی دارند.
  • وی افزود: ناجا سالانه میلیاردها تومان در زمینه قانون عفاف و حجاب از جمله ساخت مستندات و فیلم  و سریال هزینه می کند.
  • سردار کارگر گفت: قانون عفاف و حجاب فقط به بانوان مربوط نمی شود و مردان را هم در بر می گیرد.
  • وی تاکید کرد: وضع حجاب و عفاف روز به روز در کشور بهتر شده است.
  • معاون اجتماعی نیروی انتظامی افزود: ۹۰ درصد افرادی که در خیابان ها تذکر داده می شود به مراکز پلیس امنیت اخلاقی هدایت نمی شوند و تنها ۱۰ درصد آنان به این مراکز ارجاع داده می شوند و از این ۱۰ درصد نیز تعداد بسیار کمی به مراجع قضایی معرفی می شوند.
  • با عفاف ستیزان برخورد می کنیم
  • معاون اجتماعی نیروی انتظامی تاکید کرد: با هنجارشکنان و عفاف ستیزان که به صورت مانکن در خیابان ها حاضر می شوند برخورد می کنیم.
  • سردار بهمن کارگر در برنامه تلویزیونی صبح به خیر ایران به مناسبت روز عفاف و حجاب افزود: ملاک کار ناجا عمل به قانون است و هیچ سلیقه ای در کار نیست.
  • وی گفت: همه ماموران گشت های امنیت اخلاقی آموزش دیده اند و در آنها برخورد با زنان را ماموران زن برعهده دارند .
  • معاون اجتماعی نیروی انتظامی افزود: همچنین مشاوران و مددکاران ما افرادی را که به مراکز پلیس امنیت اخلاقی منتقل می شوند راهنمایی می کنند.
  • سردار کارگر تصریح کرد: برخی جوانان لباس هایی می پوشند که در آنها از عناوین لاتین که بعضا واژه های نامناسبی است، استفاده شده است و در این مورد باید مراقبت کنند .
  • وی گفت: هم اکنون با فروشندگان پوشاک نامناسب برخورد می کنیم
  • سردار کارگر درباره اینکه آیا خودرو جزو حریم شخصی محسوب می شود تاکید کرد: خودرو حریم شخصی نیست و باید در آن اخلاقیات رعایت شود.
  • معاون اجتماعی نیروی انتظامی گفت: نزدیک۳۰۰ وظیفه در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود دارد که ۲۱ وظیفه ان مربوط به ناجاست.
  • سردار کارگر افزود: در کنار کارهای ایجابی ، کار سلبی هم باید باشد چون برخی هنجارشکنان دنبال فرصت هستند.
  • وی گفت: اگر از سال ۸۴ همه دستگاه ها به اجرای قانون عفاف و حجاب همت می کردند امروز دیگر نیازی نبود که ناجا تا این حد در پیشانی کار باشد.
  • سردار کارگر با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمنان افزود: دشمنان در حال حاضر۷۰ شبکه تلویزیونی فارسی زبان راه اندازی کرده اند و میلیاردها دلار علیه کشور ما هزینه می کنند که هدف آنان بنیان خانواده هاست.
  • وی تصریح کرد: ورود ماهواره در هر خانواده بنیان آن را سست می کند و یکی از وظایف ناجا مقابله با جنگ نرم است.
  • معاون اجتماعی نیروی انتظامی گفت: در دو سال گذشته با تشکیل فرماندهی مرزبانی از ورود بسیاری از تجهیزات و وسایل مستهجن جلوگیری شده است.
بیشتر بدانید!
اموال غیر منقول ، اموال منقول و فایده شناسایی آنها

 

آیا استفاده از کراوات جرم است؟

پس با تفاسیر ، روشن است که نه تنها استفاده از کراوات جرم نیست بلکه به حجاب و عفاف مردان نیز کمک می کند . اگر استفاده از کراوات جرم نباشد پس هرگونه برخورد نامناسب مقامات قانونی و غیر قانونی با این پدیده جرم است و قابل تعقیب قانونی می باشد.

محمد مسعودی

وکیل پایه یک دادگستری مرکز

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد جرم شناسی کراوات در قوانین کشور ایران میتوانید اگر سوالی دارید از طریق مشاوره آنلاین با ما در ارتباط باشید و یا از طریق آکادمی اریکه عدل کلاس های وکلا را شرکت کنید تا اطلاعات کامل درباره قوانین ایران مطلع شوید و یا از طریق تماس با ما میتوانید جلسه حضوری تنظیم نمایید تا از مشاوره وکلای متخصص این حوزه بهره بگیرید.

در صورتیکه هم که قصد خرید ملک در خارج از ایران را دارید با دانلود اپلیکیشن اینوستایم برند زیر مجموعه موسسه حقوقی بین المللی اریکه عدل از ریز جزییات اطلاعات هر ملک در شرکت سرمایه گذاری اینوستایم (Investime) باخبر شوید.

ارزیابی هوشمند مهاجرتی!

ارزیابی مهاجرتی بر اساس سالها تجربه وکلا + ارائه نتیجه در لحظه بدون نیاز به انتظار

مشاوره مهاجرتی
با اهل فن!

جای سوال شما بین 2600+ موضوع مطرح شده در انجمن مهاجرتی اریکه عدل خالیست! 

این مطلب به کارتون اومد؟
استفاده از تجربه ها
2600+
گفتگو و
تبادل نظر
در انجمن مهاجرتی آنلاین اریکه عدل
با وکلا و افراد دارای تجربه گفتگو کنید....
موارد مرتبط برای بررسی بیشتر:
مشترک خبرنامه ما شوید!
آخرین آپدیت ها را بگیرید و از بهترین ها بیاموزید

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نیاز به اطلاعات بیشتر دارید؟

با بهترین وکلای ما وقت آنلاین رزرو کنید یا اینکه سوال خود را در سامانه مشاوره اینترنتی مطرح کنید...

در اریکه عدل بیشتر از 1200 مطلب حقوقی و مهاجرتی منتشر شده.
ما به شما کمک می کنیم که خیلی سریع چیزی که لازم دارید را پیدا کنید...

چون نظر شما مهمه! اطلاعات این صفحه کاربردی بود؟